Blog

Novinky a články




Servis hydraulických ruk: Jak se staráme o vaše zařízení?

18. 10. 2024, kategorie: Servis


Hydraulické ruky jsou nepostradatelnými pomocníky v mnoha odvětvích. Od stavebnictví až po logistiku. Aby fungovaly tak jak mají, potřebují samozřejmě pravidelnou údržbu a péči. V našem TRUCK SERVISU bude o Vaše ruky náležitě postaráno.

Pojďme si proto společně projít, jak to děláme.

Nabízíme pozáruční servis hydraulických ruk značek PALFINGER, FASSI, EPSILON, PM, HIAB, LOGLIFT, EFFER, AMCO VEBA, MKG a další.

1. Na co se zaměřujeme?

Každý servis začne důkladnou prohlídkou. Naši zkušení technici se podívají na všechny klíčové části zařízení. Kontrolujeme hydraulické hadice, čerpadla a ovládací jednotky.

2. Co všechno děláme?

Jakmile máme jasno v tom, co je potřeba udělat, přistoupíme k údržbě nebo opravám. Tady je několik klíčových služeb, které nabízíme:

• Výměnu hydraulických olejů a filtrů
• Kontrolu a výměnu hadic
• Opravy čerpadel a motorů

3. Jak předcházet problémům?

Prevence! Prevence je v tomto směru klíčová. Doporučujeme pravidelně plánovat prohlídky a údržby, abychom mohli včas odhalit a odstranit drobné nedostatky.

4. Spolehněte se na nás!

Servis hydraulických ruk je důležitý pro jejich dlouhou životnost a efektivitu. V našem TRUCK SERVISU se snažíme poskytovat kvalitní služby, které vám pomohou udržet Vaše zařízení v perfektním stavu. S naším týmem odborníků se můžete spolehnout, že Vaše hydraulické ruky budou vždy připravené na práci.

Nezapomínejte na to, že pravidelná údržba se Vám vyplatí!


Kontakt na pracovníka

Stanislav Houba Stanislav Houba
Vedoucí oprav
  +420 731 460 174